Hamburgerbun met veggieburger en basilicummayonaise
Ingrediënten
1 maïsburger
olijfolie
Voor de basilicummayonaise: 1 handvol basilicum, 1 ei, 200ml olijfolie, 1 el mosterd, 1 el dragonazijn,
peper, zout
1 tomaat
Enkele blaadjes sla
1 hamburgerbun
1 cornichon
Bereiding
Was en snij de sla en tomaat in stukjes.
Mix de helft van de basilicum met de olijfolie. Zeef door.
Snij de andere helft van de basilicum fijn.
Doe dit met de basilicumolie, mosterd, dragonazijn en eitje in een maatbeker.
Mix op tot mayonaise. Kruid af met peper en zout.
Snij de bun in twee. Rooster 1 minuut in de oven.
Bak de burger in hete olijfolie.
Beleg de bun met tomaat en sla. Leg er de burger op.
Lepel wat mayonaise op de burger. Werk af de cornichons en het deksel van de bun.
Smakelijk.