Hamburgerbun met veggieburger en basilicummayonaise

Ingredi├źnten

1 maïsburger
olijfolie
Voor de basilicummayonaise: 1 handvol basilicum, 1 ei, 200ml olijfolie, 1 el mosterd, 1 el dragonazijn,
peper, zout
1 tomaat
Enkele blaadjes sla
1 hamburgerbun
1 cornichon

Bereiding

Was en snij de sla en tomaat in stukjes.
Mix de helft van de basilicum met de olijfolie. Zeef door.
Snij de andere helft van de basilicum fijn.
Doe dit met de basilicumolie, mosterd, dragonazijn en eitje in een maatbeker.
Mix op tot mayonaise. Kruid af met peper en zout.
Snij de bun in twee. Rooster 1 minuut in de oven.
Bak de burger in hete olijfolie.
Beleg de bun met tomaat en sla. Leg er de burger op.
Lepel wat mayonaise op de burger. Werk af de cornichons en het deksel van de bun.
Smakelijk.

Download dit recept

Inspiratie via
onze online kanalen.

Volg ons op instagram, facebook of pinterest
Voor de laatste updates, recepten,
inzichten en producten.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Bekijk meer beelden