Team

Voor fijnproevers door fijnproevers

Thomas is je chef, achter de schermen. Jade je gastvrouw, ervoor. Naast hen staat een heel
team dat zich elke dag dubbel plooit zodat alleen het beste op je bord komt. Maar wie bakt er nu
wat van? Een overzicht van de mannen en vrouwen die van onze bakkerij hun
broodwinning maken.

Bakker

Khalid

Khalid is onze nachtbakker. Elke nacht zorgt hij voor de productie van brood, pistolets en sandwiches. Op donderdag maakt hij ook zijn Marokkaanse broden en bagnats. Khalid werkt sinds 2022 bij ons in de bakkerij en is super zelfstandig. Hij houdt ervan de degen te laten ontwaken en met zijn handen bezig te zijn. Khalid is papa van 3. Familie en tradities zijn uitermate belangrijk voor hem en dat siert Khalid enorm.
Patissier

Mirthe

Mirthe is onze jongste telg in het atelier. Ze kan perfect haar mannetje staan in het atelier. Mirthe is patissier en bij de dagdagelijkse werking in het bereiden van gebak, taarten, cakes, koekjes en pannenkoeken. Na haar stage bij ons volgde ze haar hart en koos ze in 2020 om bij ons aan de slag te gaan. Haar groeipad ligt nog ver open en we houden van haar jeugdig enthousiasme binnen het atelier. Mirthe is naast haar werk actief als turncoach en houdt ervan bezig te zijn met kinderen. Ze vertoefd graag in het gezelschap van vrienden en familie en houdt ontzettend van haar kat.
winkel

Sheena

Sheena is onze duizendpoot die achter de schermen heel wat werk voor ons verricht. De winkel, de was en de plas ligt er elke dag gelekt en gestreken bij en dat doet ze met een groot gemak. Sheena houdt van orde en netheid en laat dat nu net het gene zijn dat wij elke dag opnieuw nodig hebben. Naast haar job hier bij ons is Sheena mama van 2 zoontjes waar ze heel graag met bezig is naast haar werkuren.
winkel

Delphine

Delphine zie je bijna elke dag hier bij ons. Delphine volgt de opleiding tot winkelverantwoordelijke en zal samen met haar collega Annelore de dagdagelijkse werking op haar nemen. Delphine is verpleegkundige van opleiding en werkte een aantal jaren in een woonzorgcentrum. In 2022 koos ze voor een carrièreswitch en volgde ze haar hart om te doen wat ze heel graag doet. Delphine is een spring in het veld die altijd klaar staat voor collega’s en klanten. Naast winkelverantwoordelijke is Delphine mama van 2. Axelle en Yensen zijn haar 2 oogappels. Naast culinaire plaatsen en verwennerijen, houdt ze ervan actief bezig te zijn en geniet ze graag van de natuur samen met haar familie of vrienden.
Winkel

Pascale

Pascale staat met een groot enthousiasme en een grote glimlach klaar om jullie elke dag te verblijden. De verkoopswereld is voor Pascale niet nieuw, met meer dan 30 jaar ervaring op de teller weet ze als geen ander hoe de verkoopssector in elkaar zit. Na jaren in een verantwoordelijke rol voor een retail keten te werken besloot Pascale om haar werkleven een andere wending te geven. Sinds 2021 werkt Pascale bij ons en vond ze eindelijk wat ze zocht in een job, warmte, enthousiasme een gezellige drukte en authenticiteit. Pascale is mama van 2 dochters. Naast haar werk hier bij ons, gaat ze graag gezellig gaan eten en is ze erg graag in het gezelschap van vrienden en familie.
winkel

Annelore

Annelore is onze winkelverantwoordelijke sinds 2020. Ze houdt de winkel nauwlettend in de gaten en zorgt voor het dagdagelijks reilen en zeilen binnen onze winkel. Annelore is verpleegkundige van opleiding en werkte een aantal jaren in het ziekenhuis op de dienst geriatrie. Na de geboorte van haar eerste zoontje Miel koos ze voor een andere weg . Die bakkerij op het dorp, dat leek haar wel iets… Annelore groeide en ontpopte zich als ware winkelverantwoordelijke en vond eindelijk die job wat ze met hart en ziel kan doen. Annelore houdt van lezen, haar artistiek talent te ontplooien en rustig thuis of in de tuin bezig te zijn. Ze is mama is ze van 2 zoontjes Miel en Juul.
Patissier

Thomas

Grote baas, nog groter hart. Voor zijn zaak in het algemeen en voor patisserie in het bijzonder. Thomas is onze chef patissier en de bezieler van het desem-verhaal. Hij is bezeten door de fiets en doet niets liever dan de bergen bestijgen, zowel te voet in de zomer als op de skilatten in de winter. Voor zijn rakkers Ides en Otto slaat zijn hart een slag over.
Winkel

Jade

Jade is de sterke vrouw achter onze bakkerij. In 2014 volgde ze haar grote liefde Thomas om zichzelf te ontdekken als ondernemer pur sang. Het algemene reilen en zeilen van de winkel, daar ligt haar hart. Elke dag stelt ze alles in het werk om de bakkerij te doen groeien en bloeien. Tijdens het weekend gaan focus en enthousiasme helemaal naar de winkel zelf en is ze gastvrouw van dienst. Of er tussendoor ruimte overblijft voor vrije tijd? Jawel, voor haar drie oogappels is niets teveel en als fervent sport- en health addict houdt ze lichaam en geest consequent op peil.
Bakker

Dirk

Al sinds 1979 is Dirk synoniem met onze bakkerij, en zelfs na veertig jaar is zijn versheidsdatum nog lang niet gepasseerd. Destijds startte hij onder het toeziend oog van zijn vader Armand, vier jaar later nam hij de zaak over. Nog altijd wordt hij gelukkig van pistolets die knisperend en perfect gevormd uit de oven komen. Zit hij niet in het atelier, dan vind je hem op de fiets, in het zwembad of in het bijzijn van vrienden, familie en kleinkinderen.
Winkel

Ann

Er gaat niets boven de lach van je klanten. Dat is het devies van Ann, die al sinds 1983 het beste van zichzelf geeft voor de bakkerij. Ook vandaag staat ze nog altijd met dezelfde flair en toewijding in de winkel. Daarnaast ligt Ann haar passie in de keuken en heeft ze na een PIVA-opleiding ook officieel de titel van ‘kok’ op zak. Staat ze niet achter de potten, dan spendeert ze haar tijd met de kleinkinderen, vriendinnen of in een of andere culinaire verwenplaats.
Patissier

Arjan

Bakken, koken en natuurlijk zelf eten: als Arjan maar bezig kan zijn met voeding, op gelijk welke manier. De artisanale pizza’s uit zijn hout gestookte oven laten niemand onberoerd. Al is en blijft hij toch vooral de man die onze marsepeinen figuurtjes uit zijn bakkersmuts tovert. Voorts loopt hij warm voor hardlopen en natuurlijk zijn drie schatten van kinderen Ruben, Merel en Britt. Arjan is voorzitter van de ouderraad van zijn dochter en zetelt in het bestuur van de Scholengemeenschap Basel-Ruppelmonde-Kruibeke.
Bakker

Nico

Nico is papa van drie en voorts een man die zijn dagen het liefst wijdt aan lekker eten. Smaak staat centraal in zijn leven. Zijn missie: dat jij evenveel plezier vindt in het consumeren van zijn creaties als hij in het maken ervan. Daarnaast is Nico een vriend van de wereld met te veel hobby’s en te weinig vrije tijd. Laat hij het bakken even voor wat het is, dan vind je hem terug op de mountainbike of legt hij zijn oor te luister op een of ander concert.
Bezieler van de broodautomaten en leveringen.

Anja

Anja verzorgd onze 6 broodautomaten van zijn dagelijks vers brood. Tevens neemt ze alle leveringen voor haar rekening. Ze rijdt dus dagelijks rond met onze Van Hoorick mobiel. Anja is mama van Anthony en Jolien. Ze houdt van alles wat met voeding te maken heeft. Ze heeft dan ook jaren ervaring als hulpkok. Anja kookt graag, maar laat haar even graag verwennen op restaurant. Anja kom je heel vaak tegen in Melsele en Beveren. Want dagelijks doet ze een grote wandeling met haar hond Dory.

Openstaande Vacatures

Nanny

Lees meer

Flexi Bakkerij / Patissier

Lees meer

Schoonmaak medewerker (student/flexi)

Lees meer

Winkelmanager

Lees meer

Winkelmedewerker

Lees meer

Bakker

Lees meer

Patissier – viennoiserie

Lees meer
Wij zoeken altijd goede werkkrachten.
Doeners en denkers.
Op zoek naar volk

Laat onze ambacht door jouw aders stromen en wordt onze nieuwe vaste collega.