EINDEJAAR: Bekijk onze nieuwe gazette en download het offline bestelformulier op deze pagina.
EINDEJAAR: Bekijk onze nieuwe gazette en download het offline bestelformulier op deze pagina.

Team

Voor fijnproevers door fijnproevers

Thomas is je chef, achter de schermen. Jade je gastvrouw, ervoor. Naast hen staat een heel
team dat zich elke dag dubbel plooit zodat alleen het beste op je bord komt. Maar wie bakt er nu
wat van? Een overzicht van de mannen en vrouwen die van onze bakkerij hun
broodwinning maken.

Patissier

Thomas

Grote baas, nog groter hart. Voor zijn zaak in het algemeen en voor patisserie in het bijzonder. Thomas is onze chef patissier en de bezieler van het desem-verhaal. Hij is bezeten door de fiets en doet niets liever dan de bergen bestijgen, zowel te voet in de zomer als op de skilatten in de winter. Voor zijn rakkers Ides en Otto slaat zijn hart een slag over.
Winkel

Jade

Jade is de sterke vrouw achter onze bakkerij. In 2014 volgde ze haar grote liefde Thomas om zichzelf te ontdekken als ondernemer pur sang. Het algemene reilen en zeilen van de winkel, daar ligt haar hart. Elke dag stelt ze alles in het werk om de bakkerij te doen groeien en bloeien. Tijdens het weekend gaan focus en enthousiasme helemaal naar de winkel zelf en is ze gastvrouw van dienst. Of er tussendoor ruimte overblijft voor vrije tijd? Jawel, voor haar twee oogappels is niets teveel en als fervent sport- en health addict houdt ze lichaam en geest consequent op peil.
Bakker

Dirk

Al sinds 1979 is Dirk synoniem met onze bakkerij, en zelfs na veertig jaar is zijn versheidsdatum nog lang niet gepasseerd. Destijds startte hij onder het toeziend oog van zijn vader Armand, vier jaar later nam hij de zaak over. Nog altijd wordt hij gelukkig van pistolets die knisperend en perfect gevormd uit de oven komen. Zit hij niet in het atelier, dan vind je hem op de fiets, in het zwembad of in het bijzijn van vrienden, familie en kleinkinderen.
Winkel

Ann

Er gaat niets boven de lach van je klanten. Dat is het devies van Ann, die al sinds 1983 het beste van zichzelf geeft voor de bakkerij. Ook vandaag staat ze nog altijd met dezelfde flair en toewijding in de winkel. Daarnaast ligt Ann haar passie in de keuken en heeft ze na een PIVA-opleiding ook officieel de titel van ‘kok’ op zak. Staat ze niet achter de potten, dan spendeert ze haar tijd met de kleinkinderen, vriendinnen of in een of andere culinaire verwenplaats.
Patissier

Arjan

Bakken, koken en natuurlijk zelf eten: als Arjan maar bezig kan zijn met voeding, op gelijk welke manier. De artisanale pizza’s uit zijn hout gestookte oven laten niemand onberoerd. Al is en blijft hij toch vooral de man die onze marsepeinen figuurtjes uit zijn bakkersmuts tovert. Voorts loopt hij warm voor hardlopen en natuurlijk zijn drie schatten van kinderen Ruben, Merel en Britt. Arjan is voorzitter van de ouderraad van zijn dochter en zetelt in het bestuur van de Scholengemeenschap Basel-Ruppelmonde-Kruibeke.
Bakker

Nico

Nico is papa van drie en voorts een man die zijn dagen het liefst wijdt aan lekker eten. Smaak staat centraal in zijn leven. Zijn missie: dat jij evenveel plezier vindt in het consumeren van zijn creaties als hij in het maken ervan. Daarnaast is Nico een vriend van de wereld met te veel hobby’s en te weinig vrije tijd. Laat hij het bakken even voor wat het is, dan vind je hem terug op de mountainbike of legt hij zijn oor te luister op een of ander concert.
Winkel

Mariella

Toen Mariella in 2017 landde in onze bakkerij, bracht ze twintig jaar ervaring in een slagerij met zich mee. Meehelpen in de productie en in de winkel staan. Voor Mariella is het de ideale combinatie om haar energie kwijt te kunnen. Haar vrije tijd spendeert ze liefst met haar drie dochters Greet, Mieke, Ann en de kleinkinderen. Of ze trekt erop uit met de caravan of met de fiets.
Bezieler van de broodautomaten en leveringen.

Anja

Anja verzorgd onze 6 broodautomaten van zijn dagelijks vers brood. Tevens neemt ze alle leveringen voor haar rekening. Ze rijdt dus dagelijks rond met onze Van Hoorick mobiel. Anja is mama van Anthony en Jolien. Ze houdt van alles wat met voeding te maken heeft. Ze heeft dan ook jaren ervaring als hulpkok. Anja kookt graag, maar laat haar even graag verwennen op restaurant. Anja kom je heel vaak tegen in Melsele en Beveren. Want dagelijks doet ze een grote wandeling met haar hond Dory.

Openstaande Vacatures

Assistent winkelmanager

Lees meer

Winkelmedewerker

Lees meer

Bakker

Lees meer

Winkelmedewerker – Flexijob

Lees meer

Jobstudenten

Lees meer

Poetshulp – flexijob

Lees meer
Wij zoeken altijd goede werkkrachten.
Doeners en denkers.