EINDEJAAR: Bekijk onze nieuwe gazette en download het offline bestelformulier op deze pagina.
EINDEJAAR: Bekijk onze nieuwe gazette en download het offline bestelformulier op deze pagina.

Over ons

Deeg dat opveert tussen de vingers. Wolkjes bloem
die opdwarrelen en weer neerdalen. De geur van een knapperige korst die het atelier vult. Al die dingen, daar ligt ons hart.

Fijnproevers weten het: in de schaduw van de kerk in Melsele moet je zijn. Daar waar elke dorpeling passeert, rollen wij ons verhaal voor je uit. In 1855 deden we dat voor het eerst en we zijn nooit gestopt met verder te schrijven. Vandaag kijken we met veel respect naar de tradities van toen, maar we introduceren ook de smaken van nu en straks. Ons assortiment is verrassend en boeiend, soms eigenzinnig en gedurfd, maar altijd laagdrempelig en herkenbaar.

Wij houden van
eerlijk en puur

Een product waarvan je weet dat het met liefde gemaakt is, smaakt altijd beter. Dat is ook het credo van Bakkerij Van Hoorick. Kies je voor eerlijk en puur, dan kom je automatisch bij ons terecht. Elk product is zuiver en dat merk je vanaf de eerste hap.

Altijd een glimlach
op de lippen

Lekker eten kan mensen verbinden en daar gaan we resoluut voor. Een glimlach op jouw gezicht toveren, daar is het ons om te doen. We willen een omgeving creëren waar iets te beleven valt en die bij iedereen in de smaak valt. Bij jou als klant of partner, bij onze werknemers en bij onszelf.

Bekijk ons team

Blijven Pionieren

Wij staan op met de bakkerij en gaan ermee slapen. Want we willen een pionier zijn in de ambachtswereld. Door de dingen in vraag te stellen, blijven we bijleren en streven we voortdurend naar verbetering. Alles wat we doen gebeurt in een up-to-date atelier volgens de meest vooruitstrevende technieken en toepassingen.

Ontdek ons verhaal
Goede voornemens beginnen bij een goede job

Proost mee op een jaar vol toekomst. Wij zoeken namelijk terug nieuwe studenten/flexi’s en vaste krachten.