Hamburgerbun met Duroc burger, picklesmayonaise en krokante pancetta

Ingrediënten

1 Duroc hamburger
1 bun
1 tomaat
Enkele blaadjes sla
1 cornichon
1 sneetje pancetta
100g mayonaise
4 el pickles
Peper
Zout

Bereiding

Kruid de hamburger met peper en zout.
Verhit de barbecue. Bak de hamburger.
Snij de bun overlangs. Rooster 1 minuut op de barbecue.
Bak de pancetta krokant in de oven (5min, 200°C).
Mix de mayonaise met de pickles.
Snij de tomaat en cornichon in plakjes.
Beleg de bun met sla, tomaat en de gebakken hamburger.
Werk af met de mayonaise, pancetta, cornichon en de tweede helft van de bun.
Smakelijk.

Download dit recept
Klaar voor de feestdagen?

 

Droom, beleef en deel je momenten met onze prachtige nieuwjaarstaart. Deze werd ontwikkeld samen met een team van 10 bakkers (Eurobanket). Want samen kan je zoveel meer dan alleen. Ontdek onze kers op de taart met onze Cherry Chocolade.

Op zoek naar volk

Laat onze ambacht door jouw aders stromen en wordt onze nieuwe vaste collega.