Samenwerken

Wij werken graag. Samen als het kan.

Solo gaan is zelden slim. Het leven is zoveel gemakkelijker als we elkaar helpen. Daar zijn wij echt van overtuigd. Daarom geloven we in een kruisbestuiving tussen onze bakkerij en andere sectoren. Want door samen te werken leeft je ambacht op en versterk je elkaar.

Interesse? Volg je buikgevoel en maak contact.

Events

Een communie, trouwfeest of bedrijfsevent in het verschiet? Of gewoon zin om samen na te denken en iets creatiefs in elkaar te steken? Wij brengen een portie frisse ideeën mee naar de tafel en zorgen voor een voldaan gevoel achteraf.

Horeca

Een eetervaring begint vaak met het brood dat op tafel staat. Is dat goed, dan zal de rest dat ook wel zijn. Het is de start van een heerlijke avond. Wij helpen je, zodat je klanten hun lunch of diner in stijl kunnen starten. Of afsluiten. Want wie zegt er ‘nee’ tegen ijs- of andere taarten?

Koffietafels

De koffietafel is een intiem moment van samenzijn om herinneringen op te halen, na te praten en elkaar te sterken in het verlies. Daar hoort ook een hapje en een drankje bij. Wij hebben een aantal formules uitgewerkt voor jou, van een standaard koffietafel tot een uitgebreid arrangement.

Iets anders?

Een verjaardagstaart nodig voor een medewerker? Je eigen cateringbedrijf heeft nood aan brood of gebak op de plank? Of assistentie nodig om je event verder op smaak te brengen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag met tal van desserten of dessertbuffetten, taarten en zoveel meer.

Samen schrijven we mooie verhalen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

Partners maken mee je zaak?
Daar valt wat voor te zeggen

Ze hebben allemaal een stem in ons verhaal. En dus laten we ze graag volmondig aan het woord. Deze mensen en bedrijven beschouwen we als partners, vertrouwenspersonen en vrienden.

Op zoek naar volk

Laat onze ambacht door jouw aders stromen en wordt onze nieuwe vaste collega.